Gratis levering

Gratis levering
Læs mere

Gratis levering

Rentefri finansiering
Læs mere

0
shopping cart
Du har 0 vare i kurven
0,00 DKK
Kategorier

Har du spørgsmål?

Ring på telefon 42 40 71 71 eller skriv
Dit navn

Din email

Dit spørgsmål

Energisparetilskud

Der er store energibesparelser ved at vælge nye vinduer og døre fra Midtjysk Vinduer.

Salgs- og leveringsbetingelser

Bestilling:
Når du har bestilt dine varer, går du til kassen. Når du har indtastet dine oplysninger og skal over i betalingsdelen bliver dine bankoplysninger kun sendt til PBS – vi får så via PBS et transaktionsnummer, hvorpå vi kan hæve pengene, når varen er sendt. Dine oplysninger bliver altså sendt krypteret, så ingen andre kan læse dem end PBS. Hvis din transaktion ikke går korrekt igennem, kan du prøve igen. Lykkes det ikke, skal du henvende dig til dit pengeinstitut. Ved bestilling af vinduer og døre betales 50% ved ordreafgivelse, resten af beløbet trækkes først ved ordreafsendelse fra fabrikken. 

Henvendelse til Midtjysk Vinduer, Kastanievej 40, 8800 Viborg, CVR-nr. 32764223, Tlf.: 4240 7171 eller: mail@midtjyskvinduer.dk 

Betalingsmåder:
Du kan betale med  eDankort, Visa, Visa-Electron, JCB, Maestro, MasterCard.

Leveringsbetingelser:
De fleste varer har en maks. leveringstid på 4 uger fra bestilling. Ordrebekræftelse med nærmere detaljer omkring levering fremsendes inden for en hverdag efter bestilling. BEMÆRK: skulle der være forskel på bestilling og bekræftelse, så er det bekræftelsen der er gældende, derfor er det vigtigt at kontrollerer bekræftlesen grundigt, tjek bla. korrekt dørretning, farve, glastype, antal mv.

Modtagelse af varen:
Det er vigtigt, at du kigger din vare efter, inden du skriver under på modtagelsen. Anmeldelse af beskadigede varer sker til Midtjyskvinduer.dk eller hos fragtmanden indenfor 2 dage. Det er meget vigtigt, at du ikke benytter en vare, for dernæst at reklamere over fejl eller mangler.
 

Returret /Bytteregler:
Du har mulighed for at fortryde dit køb i 14 dage, efter du har modtaget dine varer(standard varer). Du skal blot sende dine varer retur. Varen samt emballagen skal være i hel og ubrudt stand. Emballagen skal være ubeskadiget, så hvis et gensalg ikke er muligt, kan vi desværre ikke modtage varen. Vi returnerer herefter pengene, dog skal du selv betale for fragten til os. Varer sendt ufrankeret nægtes modtagelse. Bemærk ved bestilling af varer lavet på mål, såsom vinduer og døre, eller lignende er der ingen returret, medmindre der er skader ved leveringen. Husk at gennemgå varen ved levering og anmeld evt. skader til chauføren eller på fragtbrevet.


Priser:
Alle priser er incl. 25% moms. Dog tages der forbehold for: Prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte og udgåede varer, ændring i specifikation i produktet samt trykfejl.
 

Fragt:
Vi har gratis levering på de fleste varer. Vinduer og døre leveres fragtfrit ved min. 5 elementer - ved mindre antal, så kontakt os for at få oplyst fragtomkostningerne. Der kan være enkelte andre varer, der beregnes særskilt fragt på - er det tilfældet, så vil det tydeligt fremgå under den enkelte vare. Der leveres fragtfrit i Danmark og til brofaste øer.

Garanti/reklamationsret:
På alle produkter ydes der 24 måneders reklamationsret og garanti ifølge købeloven, med mindre producenten selv giver yderligere garanti på produktet. Det foregår således, at kunden sender den defekte vare til os. Kunden betaler for fragten hertil. Hvis der er tale om en garantisag, returneres en ny til kunden. I tilfælde af reklamation skal faktura altid medsendes. På vinduer og døre ydes der 5 års garanti for produktionsfejl og mangler.