Gratis levering

Gratis levering
Læs mere

Gratis levering

Rentefri finansiering
Læs mere

0
shopping cart
Du har 0 vare i kurven
0,00 DKK
Kategorier

Har du spørgsmål?

Ring på telefon 42 40 71 71 eller skriv
Dit navn

Din email

Dit spørgsmål

Energisparetilskud

Der er store energibesparelser ved at vælge nye vinduer og døre fra Midtjysk Vinduer.
Cookie- og privatlivspolitik
  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er cookies?
    2.1   Så lang tid opbevares cookies
    2.2   Sådan sletter du cookies
    2.3   Sådan undgår du cookies
    2.4   Hvad cookies bruges til på vores website
    2.5   Google Analytics (trafikmåling)
  3. Brug af personoplysninger
    3.1   Kontakt vedr. personoplysninger
    3.2   Beskyttelse af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
Midtjysk Vinduer
Kastanievej 40
8800 Viborg
CVR-nr. 32764223
Tlf.: 4240 7171
Email: mail@midtjyskvinduer.dk

2. Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder, men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandteringexternal link

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem.
Se vejledning her:http://minecookies.org/cookiehandteringexternal link.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere, hvilket indhold der vises, samt oplysninger om geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.
Dette website anvender cookies til følgende formål:
  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og hvordan de bruger det.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet af indhold, så vi kan vise dig det indhold, som vi formoder, er mest relevant for dig

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptoutexternal link

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, interesser og kendskab til forskellige emner.
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Midtjyskvinduer.dk, skal du rette henvendelse på mail@midtjyskvinduer.dk eller telefon 42 40 71 71. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre disse retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
Denne cookie- og privatlivspolitik er baseret på en skabelon fra Minecookies.org og senest opdateret den 22/5 2015.